Amortizor Wilbers 540 Road Suzuki GSF 1200 Bandit 06

2.745,00 lei
Disponibil pentru precomandă

Wilbers 540 Road, mono amortizor spate, preîncărcarea arcului reglabilă infinit cu cheie cu carlig, diametru piston 46 mm, arc negru, pentru Suzuki GSF 1200 Bandit, tip WVCB, an model 06, cu ABE conform listei de utilizare; Pentru coborâre este necesar setul corespunzător de arcuriFurcă.

Disponibil pentru precomandă
Credit module tbi bank 3.3.9

164.89 Lei x 24 Luni

  • Livrare rapidă in toata țara
  • Calitate germană garantată de producători
  • Prețuri de importator direct

Descriere

Wilbers se dedică întotdeauna producerii de sisteme de suspensie personalizate, conforme cu dorințele și nevoile individuale ale clienților. Pentru a atinge acest obiectiv, insistăm nu doar asupra unui contact strâns cu piața, ci și asupra calității produselor la cel mai înalt nivel. Calitatea este asigurată prin utilizarea exclusivă a componentelor din Germania și Europa de Vest, și prin fabricarea manuală locală a tuturor amortizoarelor Wilbers, în conformitate cu liste detaliate de piese.

BRS – Partenerul tău de încredere în domeniul suspensiilor. Completează formularul nostru de comandă pentru a beneficia de consultanță specializată și pentru a accesa suspensii de înaltă calitate.

Ne concentrăm pe oferirea soluțiilor potrivite nevoilor tale, având ca prioritate satisfacția deplină a clienților noștri.

Descoperă experiența personalizată de condus cu BRS.

Informații suplimentare

Greutate 5 kg
Marcă Model An
SUZUKI GSF 1200 BANDIT 2006